Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Hvor lang leveringstid er det hos PostNord?

Venter du på en pakke fra PostNord? Eller skal du kanskje sende en pakke? Her er alt du trenger å vite om våre leveringstider, enten du er privatperson eller bedrift.

Privatpersoner

Følg pakkens reise på myPostNord. I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Tiden avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, hvor pakken sendes fra, hvilken tid på døgnet og hvilken ukedag pakken sendes. Pakken hentes normalt første virkedag etter innlevering, se ruteplan for mer nøyaktig leveringstid for ditt lokalområde.

Uforutsette hendelser som for eksempel ekstremvær og stengte veier kan også spille inn på leveringstiden, og kan i noen tilfeller føre til forsinket leveranse.

Er du avsender av pakken, har du mulighet til å spore forsendelsen hele veien på myPostNord.

Er du mottaker, vil du bli varslet når pakken blir levert, uavhengig av om pakken kommer hjem til deg eller til ditt nærmeste utleveringssted. Du kan også følge alle pakker på vei til deg på myPostNord.

Bedrifter

For bedriftsforsendelser er det veldig mange faktorer som spiller inn på leveringstiden. Dette avhenger blant annet av valgt leveringsalternativ og geografisk plassering. Noen generelle estimater kan vi likevel gi basert på de ulike leveringsalternativene:

MyPack Home og MyPack Collect: 1-2 virkedager i sentrale strøk i Sør- og Midt-Norge. I mindre sentrale strøk, som øyer, øvre strøk i innlandet og Nord-Norge, er leveringstiden på 1-5 virkedager.

PostNord Pallet: Her kan du beregne leveringstid for pakker og paller.

PostNord Parcel: 1-2 virkedager i sentrale strøk i Sør- og Midt-Norge, 1-5 virkedager i resten av landet.

PostNord Groupage: 1-2 virkedager i sentrale strøk i Sør-Norge og Midt-Norge, 1-5 dager i resten av landet.

PostNord Partloads: Kontakt kundeservice for leveringstid i ditt enkelte tilfelle.

PostNord InNight: Vi gjør det vi kan for å levere i løpet av påfølgende dag.

PostNord Express: 12 timer.

PostNord Bud: Som regel er pakken levert i løpet av 5 timer.