Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

PostNord Partloads

PostNord Partloads er en dør-til-dør-tjeneste for deg som sender ulike typer gods med en vekt på 2500 kilo eller mer.
Kontakt oss om tjenesten

Når du vil sende varer som veier 2500 kilo eller mer

PostNord Partloads er en fleksibel og prisgunstig dør-til-dør-tjeneste for deg som vil sende ulike typer gods med en vekt på 2500 kilo eller mer. Vi har løsninger både for enkeltsendinger og mer komplekse transporter.

Fordeler med PostNord Partloads

Fleksibelt

Vi bestemmer i fellesskap når varene skal hentes og leveres. Lasting og lossing inngår.

Enkelt

Varene hentes hos deg og leveres direkte til mottakeren, uten mellomliggende terminalhåndtering.

Utstrakt

Med vår unike infrastruktur når du kundene dine hver dag, uansett hvor i landet de befinner seg.

Omfattende

Vi tar hånd om logistikken for alt fra enkeltsendinger til mer komplekse transporter.

Bestillingen skjer dagen før lasting, og leveringen skjer som oftest dagen etter, avhengig av kjørelengde. Vi kan levere på alle hverdager mellom kl. 07.00 og 16.00 over hele landet. Forsendelsen kan bestå av delpartier eller hellaster og må kunne håndteres med normale hjelpemidler og transporteres i normale transportenheter. Vi sender varene i størst mulig grad direkte fra avsenderen til mottakeren, uten terminalhåndtering.

Hva kan du sende?

Du kan sende mange typer varer, med unntak av for eksempel levende dyr, kjøle- og frysevarer, visse typer farlig gods samt flyttegods. Se særskilte vilkår for mer informasjon. Forsendelsen må kunne fraktes som standardtransport (container, tilhenger e.l.). Transporter som krever løftekran eller annen spesialtransport, må avtales separat.

Mål og vekt

Varer som sendes med PostNord Partloads har normalt en volumvekt på over 2,5 tonn. Forsendelsene kan ikke være større enn at de kan håndteres med normale hjelpemidler og transporteres i vanlige transportenheter. Større gods kan sendes etter avtale.

Bestilling

Du må ha en avtale med oss for å kunne sende varer med tjenesten PostNord Partloads. Kontakt oss for å få hjelp til å komme i gang. Bestilling gjøres før kl. 12.00 alle hverdager for henting neste hverdag. Sendingen blir normalt hentet på hverdager mellom kl. 07.00 og 17.00.

Du kan bestille på følgende måter:

  • Via et transportadministrativt system (TA-system) som er godkjent av PostNord
  • Sende en egen fil med forhåndsvarsling i henhold til EDI-transportinstrukser

Levering

Leveringstiden varierer avhengig av hvor forsendelsen skal, og hva som skal leveres. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

 

Tilleggstjenester for Partloads

PostNord Farlig Gods Send varer som er klassifisert som farlig.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål som gjelder et regelmessig oppdrag kan fylle ut skjemaet med opplysningene dine, så kontakter vi deg med den beste løsningen for din bedrift.