Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

PostNord Parcel

Med PostNord Parcel er det både enkelt og trygt å sende pakker fra bedrift til bedrift hver virkedag

Vi leverer til mottakerbedrifter i hele Norden hver virkedag, og pakkene leveres innen arbeidsdagens slutt, senest kl. 18:00.

Produktmål

Mak vekt 35 kg
Maks lengde + omkrets 360 cm (*3m)
Ingen side over 175 cm

*Flerkolliprodukt, med kollitillegg

Levering

Vi henter pakker hos avsender og leverer direkte til mottaker. PostNord Parcel leveres ut mot kvittering.

Om pakken ikke kan leveres varsles mottakeren for nytt leveringsforsøk. Pakker som ikke leveres returneres etter en viss liggetid. Pakken returneres på avsenders bekostning.

Avsender er ansvarlig for å overføre korrekt og nødvendig sendingsinformasjon i EDI-melding.

Varsling

Hvilke varsling(er) som ønskes velges via ditt TA-system eller vår Kundeportal.

Varsling er sendt via SMS og/eller e-post, ut i fra tilgjengelig informasjon fra avsender.

Varslinger som tilbys er: forhåndsvarsling over hvilken dag pakken vil bli levert, leveringsvarsling om at pakken er på vei og utleveringsvarsling når pakken er registrert utlevert til mottaker.

Leveringstid

PostNord Parcel leveres til bedriftsmottakere i henhold til Ruteplan. Levering blir hverdager i tidsrommet kl. 08-16(18), arbeidsdagens slutt. Pakkene kan spores underveis. For eksakte leveringstider se postnord.no eller vår Kundeportal.

Innhold

Alle typer gods unntatt levende dyr, farlig gods, kjøle- og frysegods, varmegods, flyttegods, alkohol og tobakksvarer og edle metaller (gull/sølv).

 

 

* Sverige: Fra 1. januar 2024 innføres tilleggstjenesten «Heavy» som krav for håndtering av kolli som veier mellom 20-35 kg for alle kolli og produkter. Endringen gjelder ikke gods på egen lastebærer. Avsender skal merke kolli med «Heavy» på minst 3 sider av godset. I de tilfeller avsender ikke har valgt «Heavy» men vi veier kolli til vekt mellom 20-35 kg, kommer avgift i tillegg.