Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Få bedriftsavtale

Sender din bedrift jevnlig pakker eller større gods? En bedriftsavtale med PostNord gir deg tilgang til Nordens største distribusjonsnettverk med høy leveringssikkerhet.
Inngå bedriftsavtale

Komplett oversikt med PostNord kundeportal

Med avtale får du tilgang til din egen portal med full oversikt over dine forsendelser i sanntid. Det gir deg detaljert leveringsstatus for hver enkelt levering, samt muligheten til å gjøre endringer i leveranser og kommunisere med kundene dine om forsendelsene. Les mer om PostNord kundeportal.

 • Raskt

  Fordi vi leverer daglig over hele landet, kan du tilby dine kunder raske leveranser, enten de er bedrifter eller rivatpersoner 
*se ruteplan

 • Fleksibelt

  Som avsender velger du hvordan du vil sende; enkel eller avansert sendingsregistrering, opphenting eller innlevering til PostNord? Dine mottakere velger også hvordan de vil motta; ønsker de levert på et annet leveringssted? Hjemlevering i stedet? Alle flex-muligheter i myPostNord

 • Enkelt

  Det skal være enkelt å sende varer med PostNord. Derfor gjør vi både sendingsregistrering, betaling og oppfølging av sendinger enkelt gjennom gode digitale verktøy, for deg og for dine mottakere.

Dette er hva du får i bedriftsavtalen:

 • Gunstige avtalepriser
  Få enda gunstigere priser på forsendelser, også på større gods
 • Betaling med én samlet faktura
  Motta faktura fremfor å forhåndsbetale om du ønsker, og ha full oversikt
 • Tilgang til PostNords kundeportal
  Her finner du statistikker, rapporter og selvbetjeningsløsninger for dine sendinger
 • Enklere sendingsregistrering
  Du slipper å fylle ut informasjon om deg som avsender, samt mulighet for å lagre dine mottakere i kontatregister


  Vi foretar en forenklet kredittsjekk i forbindelse med registrering, og forholder oss til kredittscore AAA, AA, A og AN.