Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

MyPack Home Small

Med MyPack Home Small får kundene levering raskt og enkelt direkte i postkassen
Be om tilbud

MyPack Home Small er en rask og kostnadseffektiv pakketjeneste for bedrifter som har forsendelser med lav verdi på inntil 5 kg i størrelser som passer postkasser.

Produktmål

Maks vekt: 5 kg
Min. vekt: 50 g
Maks mål: 45x30x20 cm
Min. mål: 14x9x1 cm
Maks omkrets: Ikke over 90 cm

 

Levering

Med MyPack Home Small henter vi og leverer pakken hjem til mottakers postkasse uten signatur. Dersom pakken ikke får plass i postkassen (postkassen er full, låst eller lignende) tillegges tjenesten pose på dør eller henting på utleveringssted.

Det er to typer returer av MyPack Home Small. Om pakken ikke kan leveres returneres pakken for sortering etter avsenders ønske til MyPack Collect. Dersom kunde ønsker å gjøre en retur returneres pakken som MyPack Collect, med MyPack Collect sine gjeldende priser og vilkår.

Varsling

PostNord varsler mottaker når pakken er på vei med estimert leveringstid. Mottaker får nytt varsel når pakken er levert.

Varsling sendes via SMS, e-post og/eller PostNord-app.

Tilleggstjenester

Pose på dør, henting på utleveringssted.

Leveringstid

Med MyPack Home Small leveres pakken normalt til mottakers postkasse innen to virkedager etter innleveringsdagen*. Levering blir gjort på dagtid. MyPack Home Small har 100% dekning hvor 50% av husholdninger dekkes daglig. Øvrige dekkes 2-3 ganger per uke. Sporing hele veien til postkassen. For eksakte leveringstider se postnord.no.

*Gjelder ut fra innlevering kl. 16.00 fra PostNords terminal i Oslo.

Innhold

Alle typer gods unntatt levende dyr, farlig gods, kjøle- og frysegods, varmegods og flyttegods.