Hopp over navigering og søk

Integrasjonstjenester

På jakt etter digitale løsninger som tiltrekker flere kunder til din bedrift? Vi har digitale løsninger som gjør dine kunders handleopplevelse bedre, og dine kostnader lavere.
Bli kunde nå

Cash On Delivery

Med Cash On Delivery gir du kunden din mulighet til å utsette betaling for varen til den blir levert.

Collect In-store

Med Collect In-store får kundene muligheten til å hente varen i din butikk, uten at det krever store investeringer fra deg.

PostNord Checkout

PostNord Checkout er en kasseløsning som inkluderer både betaling og frakt. Den gir deg en kostnadseffektiv modell for å drive din nettbutikk.

Her finner du dokumentasjon og informasjon for å komme i gang

 • PostNord Developer

  På developer.postnord.com finner du informasjon om alle våre nordiske integrasjonstjenester. Her ligger all dokumentasjon du behøver for å integrere sporing, transporttidsberegning eller oversikt over utleveringssteder til dine tjenester.

  Gå til PostNord Developer

 • Integration Portal Norway

  PostNord tilbyr en rekke integrasjoner og APIer som gjør hverdagen enklere for deg og dine kunder. Se hvilke muligheter som finnes i den norske utviklerportalen.

  Gå til Integration Portal Norway

   

Tips og råd

Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i kundenes kjøpsopplevelse. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Her finner du innsikt og veiledning for å sikre gode kundeopplevelser og økte inntekter.

Se våre tips og råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss