Hopp over navigering og søk

Gode råd for en stressfri digital førjulstid

Er du klar for å gjøre julegavehandlingen i fred og ro på nett? Her har du syv gode råd som gjør at du kan senke skuldrene dine i førjulstiden.

1. Registrer deg på myPostNord

Med myPostNord får du enkelt oversikt over dine pakker, du kan bestille frakt, finne nærmeste pakkeleveringssted, lagre dine leveringspreferanser, og melde deg inn i PostNord Pluss for å få medlemsfordeler.

Her kan du registrere deg på myPostNord.

2. Bestill pakkene dine i god tid

I desember er det mye pakker og stort trykk på våre utleveringssteder. Jo tidligere du bestiller dine pakker på nettet, desto mindre må du stå i kø. Vi har 1600 utleveringssteder over hele landet og øker både kapasitet og åpningstider i førjulstiden, men dessverre må du regne med noe ventetid. Du kan selvfølgelig også velge å få sendt alle julegavene hjem. Det endrer du selv på my.postnord.no.

3. Sjekk nettbutikkens frist

Nettbutikkene har ulike frister for når du må bestille for å få pakken levert før jul. Sjekk fristen før du bestiller, så unngår du stress og skuffelse dersom pakken ikke rekker frem til deg i tide.

4. Utnytt nettbutikkenes priskonkurranse

Noe av det beste med å handle gavene på nettet, er at du enkelt kan sammenligne priser på produktene du ønsker å kjøpe. Google er din venn her! Sjekk ulike tjenester for prissammenlikning, eller søk opp produktnavn eller lagre et bilde og gjør et bildesøk på Google.

5. God planlegging kan bli penger spart

Sett opp ønskelister for deg selv, familie og venner så tidlig som mulig – og slå til på de store salgene under Black Week og Black Friday. Men som sangen sier – du må ikke gå i fella, men passe deg for den! Noen av nettbutikkene setter opp prisene noen uker før de store salgene, så det skal virke som du får et bedre tilbud enn du gjør.

6. Hent pakkene dine så snart du kan

Det er alltid rekordhøyt trykk på utleveringsstedene i førjulstiden. Vi har økt bemanning for å få tusenvis av pakker raskt frem, men trenger også hjelp av deg! Hent pakkene dine så raskt du kan, så får vi plass til nye pakker i butikken. Merk at vi i år reduserer liggetid for pakkene i butikk fra to til én uke i førjulstiden.
Finn ut hvor pakken din er på myPostNord.

7. Husk å sende julegavene i god tid

Du kan sende pakker ved å kjøpe pakkeporto på nett fra kun 69 kroner og printe pakkeetiketten din selv. Det er rimelig, og du skal bare levere pakken din til et av våre pakkeleveringssteder. Pakken spores hele veien frem til mottakeren.

Vi anbefaler at du sender gavene i god tid slik at de er sikret å nå frem til jul. Vi anbefaler at du sender dem senest 14. desember.

Les mer og send pakke her.