Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Nå er det jul igjen

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet all informasjon du trenger for en stressfri jul.

Velg levering i pakkeautomat

I løpet av 2023 har vi utplassert over 2800 pakkeautomater over hele landet. Dette gjør at du enkelt kan hente pakke der du bor og ferdes. Pakkeautomater er ubemannende skap som du låser opp selv med myPostNord-appen, når pakken din leveres der. Da slipper du kø på utleveringssteder, og de fleste steder kan du hente pakken når som helst på døgnet. Har du en pakkeautomat i nabolaget, kan du velge det som leveringsalternativ hos utvalgte nettbutikker.

Les mer om våre pakkeautomater her.

Send julegavene med MyPack GO

Visste du at du kan sende julegavene til kjente og kjære med PostNord? Med tjenesten MyPack GO kan du sende pakker på opptil 20 kg til mottakere i hele landet. Du kjøper enkelt frakt på nett, og leverer pakken på ditt nærmeste pakkeleveringsted. Vi har emballasje og etiketter på alle våre steder. Hvis du foretrekker å pakke inn hjemme, kan du lese våre tips til hvordan du kan pakke forsendelsen på best mulig måte. Mottakeren kan hente pakken i den butikken du velger. Pakken sendes alltid med full sporing.

Les mer om MyPack GO og send julegavene dine her.

Vi anbefaler at du sender gavene i god tid slik at de er sikret å nå frem til jul. Siste frist for å sende pakkene slik at de skal nå frem til jul er 15. desember.

Gode råd for en stressfri digital førjulstid

Her har vi samlet gode råd for hvordan du holder styr på din digitale julegavehandel, og hvordan du kan ligge foran som aldri før.

Gode råd for en stressfri digital førjulstid