Hopp over navigering og søk

Nå er det jul igjen

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet all informasjon du trenger for en stressfri jul.

Får jeg pakkene mine før jul?

Skal du bestille gaver på nett som skal gis bort i julegave, er det lurt å være ute i god tid. Det er ekstra mange som sender pakker før jul, og det er dermed ikke uvanlig at leveringstiden kan være noe lengre enn normalt.

Sjekk frister i de aktuelle nettbutikkene for å være på den sikre siden når du bestiller. Vi distribuerer pakker som skal hjem til deg eller leveres til et utleveringssted til og med lille julaften, 23. desember.

Lørdagsåpne Pick-up Points på de største terminalene våre

Lørdag 10. og lørdag 17. desember holder vi Pick-up Points åpne på flesteparten av de største terminalene våre, fra kl. 10–14. I PostNord-butikkene våre på Grünerløkka og i Bergen holder vi åpent kl. 10–18 disse lørdagene.

Fredag 23. desember har vi normale åpningstider, og på julaften holder vi åpent fra kl. 08–12. Du finner fullstendig oversikt over alle avdelingene våre her. For å se åpningstidene for hver avdeling, klikk på kartlenken, så får du mer informasjon i Google Maps.

Send julegavene med MyPack GO

Visste du at du kan sende julegavene til kjente og kjære med PostNord? Med tjenesten MyPack GO kan du sende pakker på opptil 20 kg til mottakere i hele landet. Du kjøper frakten på nett, limer en etikett på pakken og leverer den til ønsket pakkeleveringssted. Mottakeren kan hente pakken i den butikken du velger. Pakken sendes alltid med full sporing.

Les mer om MyPack GO og send julegavene dine her.

Vi anbefaler at du sender gavene i god tid slik at de er sikret å nå frem til jul. Vi anbefaler at du sender dem senest 16. desember.

Send en julehilsen til familie og venner med Postkortet-appen

Gled familie og venner med en personlig og fysisk julehilsen sendt fra din smarttelefon.

Med vår app Postkortet kan du bruke din egne bilder og lage personlige julehilsner på din mobil og få dem sendt som fysiske julekort til de du ønsker.

Det krever kun noen få klikk, og du betaler for print og porto i ett. Vi printer og leverer postkortene til hele verden.

Les mer om Postkort-appen og last den ned her.

Bli PostNord Pluss-medlem og tjen bonuspoeng på alle julegavene dine

Som PostNord Pluss-medlem får du poeng hver gang du sender eller mottar pakker, og for hver 10. pakke får du nye fordeler. Les mer om PostNord Pluss og bli medlem her.

7 gode råd for en stressfri digital førjulstid

Her har vi samlet 7 gode råd for hvordan du holder styr på din digitale julegavehandel, og hvordan du kan ligge foran som aldri før.

7 gode råd for en stressfri digital førjulstid