Hopp over navigering og søk

Takk for at du henter pakkene raskt før jul

Julaften nærmer seg med stormskritt, og du tenker som mange andre kanskje å gjøre julehandelen på nett i år? Det er supersmart!

Her har du flere gode råd for en stressfri digital førjulstid. Vårt aller beste tips er å bestille i god tid, så du unngår stress. Trykket er høyt både i nettbutikker og utleveringssteder frem mot jul, så det er lurt å være tidlig ute.

 

Takk for at du bidrar til at alle får en god jul ved å:

  • hente pakken din raskt, så nye pakker får plass – og ikke må sendes til andre utleveringssteder eller tilbake til terminalen fordi butikkene er fulle.
  • bruker hele butikkens åpningstid, så vi unngår kø.
  • husker gyldig ID, så du får hentet pakken din. Få oversikt over hva vi godtar som gyldig ID her.

 Pust med magen, og ha en fin førjulstid!

Gode råd før jul

Gode råd før jul

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet gode råd og viktig informasjon du trenger for en stressfri jul.

Viktige datoer og informasjon

Dette bør du sjekke når du handler julegaver på nett

I 2021 handlet nordmenn halvparten av julegavene på nettet. Tenker du å gjøre unna hele eller deler av julehandelen på nett i år? Med disse syv tipsene for netthandel kan du senke skuldrene i førjulstiden.

Slik får du en stressfri digital førjulstid

terminal-workers.jpg

Vi er rustet for julehandelen og Black Week!

Black Week og julehandelen er i full gang, med Black Friday kun få dager unna. For å kunne møte den sterke volumveksten har vi gjort betydelige investeringer og tiltak for å øke kapasiteten i alle ledd i infrastrukturen.

Les mer om tiltakene her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss