Hopp over navigering og søk

Takk til deg som bestiller pakker til jul

Julaften nærmer seg med stormskritt, og du tenker som mange andre kanskje å gjøre julehandelen på nett i år? Det er supersmart!

Her har du flere gode råd for en stressfri digital førjulstid. Vårt aller beste tips er å bestille i god tid, så du unngår stress. Trykket er høyt både i nettbutikker og utleveringssteder frem mot jul, så det er lurt å være tidlig ute.

 

Takk for at du bidrar til at alle får en god jul ved å

  • hente pakken din raskt, så nye pakker får plass – og ikke må sendes til andre utleveringssteder eller tilbake til terminalen fordi butikkene er fulle.
  • bruker hele butikkens åpningstid, så vi unngår kø.
  • husker gyldig ID, så du får hentet pakken din. Få oversikt over hva vi godtar som gyldig ID her.

 Pust med magen, og ha en fin førjulstid!

Gode råd før jul

Gode råd før jul

Jula nærmer seg med stormskritt og forberedelsene er i full gang. Her har vi samlet gode råd og viktig informasjon du trenger for en stressfri jul.

Viktige datoer og informasjon

7 gode råd for en stressfri digital førjulstid

Gode råd for en stressfri digital førjulstid

Er du klar for å gjøre julegavehandlingen på nett? Her har du syv gode råd som gjør at du kan senke skuldrene dine i førjulstiden.

Slik får du en stressfri digital førjulstid

Covid-19: Tiltak og beredskap for PostNord

Her får du informasjon om myndighetens retningslinjer, hva det betyr for PostNord og hva det betyr for kunder av PostNord.

Covid-19: Tiltak og beredskap

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss