Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Express & Bud i Stavanger - for deg som trenger rask levering

Fra desember 2015 kan tidligere Mereco, nå PostNord Express & Bud, i tillegg til faste oppdrag levere tjenester med krav om rask leveranse.

En rekke teknologiske forbedringer har blitt utført og vi kan nå tilby webbooking og sporing slik at det skal være enkelt for deg som kunde. Fra nyåret kan vi også tilby deg EDI-løsninger.

I tillegg til våre faste oppdrag, har du nå mulighet til å velge mellom et bredt spekter av budtjenester med krav om rask leveranse: Alt fra 20 minutters responstid til leveranse etter noen timer - akkurat hvor raskt du måtte trenge oss. Kontakt oss for mer informasjon om våre bud, express & VIP-leveringer.

Nå i desember kan vi også tilby et svært godt lanseringstilbud for deg som kunde: 50 % rabatt på express eller VIP-levering. Tilbudet gjelder frem til 23.desember og kan benyttes på opptil 5 turer.

Vi gjør oppmerksom på følgende tlf nr for Express & Bud: 480 90 700 - tast 2 for Stavanger.

Under lanseringsperioden har vi også et svært godt tilbud for deg som kunde: Få hele 40 % rabatt på express eller VIP-levering. Tilbudet gjelder helt frem til 29.februar.