Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2019-04-04 09:48

Gratulerer til Voice og Brødrene Dahl

Logistikkprisen 2019 ble tildelt Voice Norge, mens Brødrene Dahl stakk av med Miljøprisen 2019 under årets Futurum-konferanse. Konferansen ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo.

Logistikkpris til Voice Norge

Logistikkprisen i år går til en kunde som har gjort forbedringer som har gitt dem økt konkurransekraft. De har gjennomført gode analyser og forbedringsprosjekter.

Voice har de siste årene jobbet strukturert og målrettet med å endre bedriften gradvis ved å bygge en skalerbar plattform mot å få alle kjedene på nett. I løpet av 2018 lanserte Voice 3 nettbutikker fortløpende: Deres egne merkevare Jean Paul.no, Boys of Europe.no og Match.no er lansert som fullverdige nettbutikker.

Voice har samarbeidet tett med PostNord for å implementere omnikanalløsninger, for at nettbutikkene og de fysiske butikkene skal spille på lag for et best mulig tilbud til kundene. Voice er den første kunden som testet Collect in Store, som nå er rullet ut til de fleste Match og Boys of Europe butikkene. Dette gir kundene mulighet til å handle på nett og hente i en av Voice sine butikker, i tillegg til andre utleveringssteder.

Selskapet har på imponerende vis tilpasset IT, Lager og Logistikk som en grunnmur for opprustningen i tett samarbeid med PostNord.

Felles for årets 3 kandidater, Voice, Gresvig og Dalema, var et sterkt partnerskap og at de alle har vært pådrivere med hensyn til å utvikle PostNords logistikkløsninger.

Miljøpris til Brødrene Dahl

I tillegg til en logistikkpris, ble det også delt ut en miljørpis på Moxy under årets Futurum-konferanse. Miljøprisen 2019 gikk til Brødrene Dahl.

Brødrene Dahl er en kunde som er ekstremt opptatt av miljødetaljer for å forstå sitt eget klimagassutslipp og miljøregnskap. Kunden har vist forståelse for hvordan miljøkalkulatoren til PostNord virker til ned til hver minste detalj.

De nominerte til miljøprisen var: Brødrene Dahl, COOP Norge SA og NAV.

 

Fakta om PostNord AS

PostNord AS er en del det nordiske konsernet PostNord. PostNord er 60 prosent eid av den svenske staten og 40 prosent av den danske staten. Samlet omsatte PostNord AS og øvrige datterselskaper i Norge for ca 4 mrd NOK i 2015. Selskapet har ca 1350 ansatte i Norge og 800 sjåfører. Hovedkontoret ligger på Alfaset i Oslo.

 

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger