Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2018-10-12 13:16

Mestermøte på nytt Futurum

En tidligere amerikansk president og en olympisk mester sto på talerlisten da PostNord-kundene i Oslo-regionen møttes til Futurum-konferansen.

Mestermøte på nytt Futurum

- Dette var en ekstremt spennende møteform der vi får det beste fra to verdener. Det å få diskutere fag, og samtidig få tilgang til noen av verdens mest spennende og flinke mennesker på sitt område, håper jeg blir fremtiden, sier Andre Vevle, CEO i BlackDesign.

PostNords Futurum-konferanse samler kunder fra hele landet. Og da regionene Oslo og Øst skulle møtes på Moxy på Hellerudsletta 26. september, var det lagt opp til en uvanlig vri:

Samme dag, på samme sted, avholdt nemlig Oslo Business Forum sitt store seminar der USAs tidligere president Barack Obama var hovedtaler. Lars Smith i PostNord hadde ordnet det slik at Futurum-deltakerne, i tillegg til å kunne diskutere nye logistikkløsninger med likesinnede og få en titt på PostNords nye tjenester, fikk adgang til både Obama og de andre hovedtalene på Oslo Business Forum.

- Det var en meget spennende dag for oss når vi skulle presentere regionalt Futurum i ny innpakning i samarbeid med Oslo Business Forum. Dynamikken med innlegg i eget møterom, kombinert med forelesere på hovedscenen til OBF, var veldig bra. Møtet opplevdes som nytt og spennende, skal vi tro alle de tilbakemeldinger jeg fikk på slutten av dagen, sier Lars Smith, Futurum-general og leder for strategisk kundeprogram i PostNord.

I løpet av dagen var det også lagt inn en rekke aktive pauser der deltakerne kunne tre inn i en helt egen virkelighet. Se smakebiter her!

Tilskuere på nytt Futurum
Publikum på Futurum-konferansen
 
 

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger