Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2018-09-17 15:54

PostNord og Palletways styrker sitt samarbeid

Nå ekspanderer Palletways sin virksomhet til Norden og inngår avtale med PostNord om distribusjon av pallfrakt mellom Norden og euroområdet. Avtalen trer i kraft i oktober 2018.

PostNord og Palletways styrker sitt samarbeid

PostNord og den britiske palleverandøren Palletways har inngått en ny avtale om Palletways’ distribusjon mellom Palletways’ europeiske kunder og Norden. Palletways er Europas største nettverk for palleveranser med over 400 depoter på strategiske steder i 20 land. Palletways har siden 2012 vært PostNords distributør av paller til og i Vest-Europa. PostNord har allerede styrket samarbeidet med europeiske partnere innen stykkgods (CargoLine) og pakker (DPD) for å tilby sine kunder et sterkt nettverk for levering i Europa.

Nå ekspanderer Palletways sin virksomhet til Norden og inngår avtale med PostNord om distribusjon av pallfrakt mellom Norden og euroområdet. Avtalen trer i kraft i oktober 2018.

«Gjennom Palletways har PostNords kunder tilgang til et av Europas mest etablerte og kompetente nettverk for palleveranser. Med den nye avtalen får vi mulighet til å bevise at vårt nettverk er det beste valget for Palletways’ europeiske kunder når det gjelder levering til Norden», sier Tim Jørnsen, Executive Vice President eCommerce & Logistics i PostNord Group.

«Vi leter kontinuerlig etter muligheter til å ekspandere og forbedre vårt tilbud til våre medlemmer og kunder, og den nye avtalen innebærer en svært spennende tid for virksomheten. Tjenesten er helt integrert med det eksisterende nettverket, noe som innebærer at kunder og medlemmer har en sømløs forbindelse til hele Norden. Det innebærer en stor forretningsmulighet å støtte bedrifter fra hele Europa som transporterer paller til sine kunder i de nordiske landene – f.eks. eksporterer Storbritannia årlig varer for cirka 25 milliarder pund til Norden», sier Luis Zubialde, Chief Operating Officer i Palletways Group.

PostNord

Vi leverer! PostNord er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og i Norden. Vi leverer posttjenester til privatpersoner og bedrifter i Sverige og Danmark. Gjennom vår ekspertise og et velutviklet distribusjonsnett skaper vi forutsetningene for morgendagens kommunikasjon, netthandel, distribusjon og logistikk i Norden. I 2016 hadde konsernet 33 000 ansatte og en omsetning på over SEK 38 milliarder. Morselskapet, PostNord AB, er et svensk aksjeselskap med konsernkontor i Solna. Besøk oss på www.postnord.com 

Palletways

Palletways er en del av IMPERIAL Logistics International innen forretningsenheten Express Freight. Selskapet ble grunnlagt i 1994 og tilbyr en ekspressløsning for pallgods som er ledende i Europa, med flere depoter og større volumer enn noe annet pallnettverk. Totalt håndterer Palletways over 38 000 paller daglig, og en typisk dag håndterer de cirka en pall i sekundet.

De siste 24 årene har Palletways utviklet et strategisk nettverk med over 400 depoter og 20 huber. De tilbyr i dag henting og levering i 20 europeiske land. Besøk www.palletways.com for å få mer informasjon.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger