Hopp over navigering og søk
2020-05-19 11.12

Varner forlenger netthandelsavtalen med PostNord

Gruppen bak kjedene Dressmann, Cubus, Bikbok, Carlings, Volt, Urban, Wow og Junkyard utvider nå samarbeidet med PostNord i en fornyet netthandelsavtale.

Avtalen innebærer distribusjons- og logistikkløsninger for Varners netthandelskanaler i Sverige, Norge og Danmark.

- Avtalen er svært gledelig også for PostNord Norge. At Varner som følge av vår nordiske styrke og fremtidsrettede distribusjonsløsninger velger å videreføre og utvide samarbeidet innen netthandelsmarkedet for tre nye år, er noe vi er takknemlig for og som vi setter stor pris på, sier Olav Gauslaa, Key Account Manager i PostNord Norge

Samarbeidet mellom Varner og PostNord har vært vellykket i mange år med leveranser til Varner-gruppens butikker. Nå styrkes samarbeidet med en utvidet treårsavtale for Varners økte fokus på netthandelsløsninger.

- Vi har muligheten til å tilby distribusjonsløsninger tilpasset alle mulige behov. Derfor er dette en spennende avtale for oss, da vi får muligheten til å vise at vi kan håndtere begge volumene mot butikker mens vi håndterer den økte strømmen av netthandelsforsendelser, sier Carl-Anders Keller, salgsdirektør i PostNord Sverige.

I forbindelse med kleskonsernets økte investeringer i netthandel, som blant annet inkluderer Varners nyeste anskaffelse av nettbutikken Junkyard, vokser volumene. Målet er å bli sterkere innen netthandel og samtidig beholde posisjonen i fysisk detaljhandel.

- Med Junkyard i vår portefølje, som er en veletablert e-detaljist, må vi skjerpe logistikkstrømmene for netthandel. Vi trenger en distributør som kan være fleksibel og samtidig håndtere de voksende volumene våre, som vi har sett PostNord styre, sier Nicklas Törnqvist Import & Distribusjonssjef i Varner.

Utvidelsen av avtalen trådte i kraft 1. april 2020 og dekker Sverige, Norge og Danmark.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss