Hopp over navigering og søk
Sponsorater

PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av PostNord-ligaen og signerte i 2016 en avtale med Norges Fotballforbund. Med det har ligaen for Norges tredje høyeste nivå innen herrefotball navnet: PostNord-ligaen.

Gjennom samarbeidet med Norges Fotballforbund håper vi å kunne bidra positivt til utviklingen av norsk fotball. Vi ønsker å synliggjøre og styrke PostNord-ligaen som en viktig arena for utvikling og rekruttering for de mange lokale og sentrale klubbene i landet. Og for norsk fotball er dette også en god plattform for unge talenter med ambisjoner om å bli toppspillere.​

 

Se PostNord-liga magasinet

PostNord-ligaen tilbyr et eget magasin som kommer ut med jevne mellomrom i løpet av sesongen. PostNord-liga magasinet tar for seg vakre scoringer, artige hendelser og retter fokuset mot den årlige prisen "Årets talent i PostNord-ligaen".

Se første episode fra 2019-sesongen som tar for seg seriestarten av PostNord-ligaen, hvor alle lag fra begge avdelinger blir omtalt og vurdert av vårt ekspertpanel. Her får du et innblikk i hva som venter den kommende sesongen.

Magasinets gjester er tidligere PostNord-liga profil Ulrik Balstad og Kjelsås-keeper Erik Sivertsen. Begge med god oversikt over mange av lagene i årets avdelinger og et bankende fotballhjerte for nivå tre i ligasystemet.

 

Video

Tabell og terminlister

På fotball.no finner du årets tabell, oversikt over kommende kamper og kontaktinfo til klubbene i avdeling 1 og 2.

Tabell og terminliste avd 1

Tabell og terminliste avd 2

Håndbok for deg som er med i PostNord-ligaen

Håndboken er en brukermanual for alle PostNord-liga lagene, med beskrivelse av logobruk, lydspor og give aways. 

Last ned håndboken

Aktuelt

Filtrer resultatene
Navn (stigende)
Fjern alle filtre

Trenerprofilene inntar PostNord - ligaen

Les videre$Les videre

Rekord-interesse for PostNord-ligaen

Les videre$Les videre

Uranik Seferi – årets talent i PostNord-ligaen 2020!

Kåringen av Årets Talent i PostNord-ligaen skjer etter nominasjoner fra trenerne i ligaen, og der markerte den meget dyktige angrepsspilleren til Kvik Halden seg umiddelbart som den med flest stemmer.

Les vidare$Les vidare