Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Slik bruker du pakkeautomaten

Her får du veiledning til hvordan du åpner våre pakkeautomater. Du finner også kontaktinformasjon til kundeservice som kan hjelpe deg om du står fast.

Trenger du hjelp til å åpne pakkeautomaten? 

Informasjonen på denne siden er for deg som skal hente pakken din i en av våre pakkeautomater og trenger hjelp til å åpne luken. Nedenfor finner du en stegvis veiledning.

Dersom du allerede har gått gjennom disse stegene uten hell, kan du finne kontaktinformasjon til kundeservice lenger nede på siden.

Slik åpner du pakkeautomaten

1.

Sjekk at du har mypostnord-appen, dette er nøkkelen din til pakkeautomaten. Hvis du ikke har lastet ned appen, kan du laste den ned på Google Play her eller på Appstore her.

2.

Slå på bluetooth på telefonen din. Logg inn i mypostnord-appen og tillatt forespørsler fra appen. Sørg for å stå nærme automaten slik at appen får kontakt.

3.

Trykk på "åpne luke" i mypostnord-appen. I appen er det markert hvilken av lukene som åpner seg. Ta ut pakken din og steng luken på pakkeautomaten.

Kontakt oss

Chat med oss

Her kommer du i kontakt med kundeservice via chat. Vår chatbot svarer på spørsmål døgnet rundt, mens våre medarbeidere på kundeservice besvarer spørsmål fra 8-16 mandag - fredag.

Kontakt kundeservice på chat her
Kontakt kundeservice på chat her

Snakk med oss

Ring kundeservice på xx xx xx xx. Dette er vårt egne telefonnummer for deg som trenger bistand med pakkeautomaten. Vi besvarer telefonen mellom xx og xx, mandag - fredag. 

Kontakt kundeservice på telefon her
Kontakt kundeservice på telefon her

Har du ikke lastet ned mypostnord-appen?
Last den ned her:


app-knapp-hamta-pa-google-play-1444x432.jpg

Ladd ner PostNord App fra App Store