Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2017-11-20 12:00

Fredrikstad forblir i PostNord-ligaen

Etter 26 serierunder og to kvalikkamper rykket Raufoss, Skeid og KFUM opp til OBOS-ligaen. Les oppsummering av ligaen her.

Ambisjonene og forventningene til Fredrikstad var store før årets sesong, og etter en spennende sesongavslutning måtte Østfold-klubben se seg slått på målstreken av KFUM som fortjent tok den tredje og siste oppryksplassen fra PostNord-ligaen. 

I avdeling 1 ble det et bikkjeslagsmål mellom flere klubber, hvor Raufoss til slutt trakk det lengste strået og sikret seg OBOS-spill neste sesong, kun et poeng foran Fredrikstad. I avdeling 2 vant Skeid med god margin, og havnet hele ni poeng foran KFUM som måtte ut i kvalik mot FFK. 

Kvaliken gikk som vanlig over to kamper, hvor KFUM slo Fredrikstad 4-1 sammenlagt. I den andre enden av tabellen måtte til slutt Stabæk 2, Hønefoss BK og Nybergsund IL Trysil fra avdeling 1 innse nederlaget da nedrykket fra PostNord-ligaen ble et faktum. De fikk følge av Vard Haugesund, Vålerenga 2 og Fløy-Flekkerøy fra avdeling 2.

Spådd opprykk 

Det er ikke uten grunn at PostNord-ligaen blir sett på som den tøffeste i Norge, da mange spillere kombinerer en fulltidsjobb ved siden av mange fotballøkter i uka, i tillegg til lang reisevei på flere av bortekampene. Et av lagene som var spådd direkte opprykk før sesongen var Fredrikstad, med Per-Mathias Høgmo i spissen. Slik gikk det ikke, da FFK nå må forberede seg på nok en sesong i PostNord-ligaen. Sesongen 2019 blir nok ikke annerledes for den tidligere storklubben, da det forventes et opprykk både blant egne supportere og bookmakere. 

Årets talent i PostNord-ligaen 2018 gikk til Fredrikstad-spilleren Thomas Rekdal. 17-åringen storspilte gjennom hele sesongen, samtidig som han også var en sterk bidragsyter på G-17 landslaget til Gunnar Halle. 

Nå gjenstår det bare å takke for årets sesong, mens lagene etter en etterlengtet ferie trer inn i den spennende oppkjøringsperioden og klargjør troppene sine på nyåret før en ny spennende sesong.

Les mer om PostNord-ligaen

Her finner du informasjon om ligaen, oversikt over kampene og tabellene, tilgang til håndbok for deg som er med i ligaen, og lenker til aktivietet på sosiale medier.

Alt om PostNord-ligaen

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger