Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2023-10-26 12:44

Disse tre kan bli årets trener i PostNord-ligaen

Årets fotballsesong går mot slutten – og det er snart duket for å kåre årets trener i PostNord-ligaen. Trenerne i årets PostNord liga har nominert hverandre til årets trener. Tre kandidater har helt tydelig skilt seg ut med flest stemmer.

Hvem som til slutt står på toppen med den gjeve prisen og også kr 20 000,- til både trener og klubb sin blir offentliggjort nå mot slutten av sesongen.

— Årets PostNord talent har vært gjennomført siden 2016. Her har det vært kåret talenter som nå har prøvd seg både i Eliteserien, Obos ligaen og på A-landslaget. For oss i Norsk Ligafotball og klubbene våre er det et veldig bra initiativ at PostNord i fjor også ønsket å sette fokus på trenerne i våre klubber. De gjør alle en fantastisk flott jobb og fortjener heder og ære. I flere av klubbene våre leveres det årlig videre spillere til høyere nivå både i norsk fotball og ut av landet.  I godt samarbeide med PostNord og NFF er det derfor med stolthet at vi kan får være med å løfte frem både trenere og unge spillere, sier daglig leder i Norsk Ligafotball, Kari Lindevik.

Kriteriene for trenerprisen:

  • Sørge for sportslig fremgang for klubben
  • En god rollemodell og forbilde for spillere og supportere
  • Fokus på spillerutvikling; utvikle lag og enkeltspillere

For andre året på rad skal også årets trener for inneværende sesong kåres. Denne prisen vil bli delt ut allerede førstkommende lørdag – og de med flest stemmer er:

Jan Halvor Halvorsen, Lyn 1896
Jan Halvor kommer med et nyopprykket lag, og har gjort en kjempe jobb. Selv om Lyn 1896 har ressurser skal en klare å få ut potensialet.

Det har Jan Halvor klart og han og klubben kjemper nå om opprykk til Obos ligaen. Skjer det er det andre opprykk på to år for Jan Halvor etter han tok over Lyn 1896. Det sies også og bemerkes at de dagene de nødvendigvis ikke spiller så bra så har de hatt en trener som klarer å bikke resultatet i deres favør.

Per Verner Rønning, Levanger FK
Per Verner er på sitt fjerde år som trener for Levanger FK. Levanger FK under Per Verner og hans team er det eneste laget i PostNord-ligaen som i skrivende stund er ubeseiret i årets sesong.

Per Verner har bygget et kollektiv som er ekstremt lojale mot sin trener. Han har klart å selge inn sitt budskap. De er en profesjonell gjeng som alltid jager kvalitet og ønsker å bli bedre hver bidige dag. Når det gjenstod tre runder i årets sesong så hadde Levanger allerede rykket opp til OBOS-ligaen.

Eivind Kampen, Kjelsås
Eivind har gjort en flott jobb over mange år i Kjelsås. Flere spillere har gått fra Kjelsås under Kampens ledelse til Obos og Eliteserien. Det viser at han er en svært dyktig trener også på spillerutvikling.

I tillegg til å utvikle mange unge spillere som har tatt steget helt opp til Eliteserien og Obos ligaen så er årets prestasjon med å ta laget til en historisk semifinale for et lag fra PostNord meget imponerende.
Collage-Årets-trener.png

Vi ønsker Jan Halvor, Per Verner og Eivind lykke til!