Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2020-06-03 13:03

Hvem blir årets PostNord-talent?

blobid1.jpg

Trenerne for hver av de 28 lagene i PostNord-ligaen (2.divisjon) skal nominere sine kandidater til årets PostNord-talent. Vinneren kåres i slutten av sesongen, og premiepenger går til både spiller og klubb.

I år som i fjor vil man kåre årets PostNord-talent, den unge spilleren som har utmerket seg mest i løpet av sesongen. I fjor gikk prisen til Kasper Nissen fra Nest-Sotra. Etter å ha scoret hele 18 mål ble det stilt store forventninger da han skrev under en kontrakt med Sogndal, men en skade har foreløpig utsatt Eliteserie-debuten.

Det er altså trenerne selv som nominerer inntil 3 spillere hver, der maksimalt én av dem kan være fra egen klubb.

Kriteriene for utvelgelsen er at spilleren er:

  • under 21 år
  • har utmerket seg med spesielt gode fotballferdigheter
  • har et høyt utviklingspotensial
  • står for gode holdninger

En jury bestående av personer fra Norges Fotballforbund, Divisjonsforeningen, Amedia og PostNord vil deretter kåre en vinner. Premien er 20 000 kroner til spilleren og 20 000 til klubben som blir overlevert under siste hjemmekamp.

- Det er i PostNord-ligaen talentene får prøve seg og se om de er modne for det neste steget i karrieren. Ligaen er viktig for rekrutteringen over hele Norge, og med spissingen som nå er gjort blir det en enda bedre forberedelse på toppfotballen, sier Ole A. Hagen, kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord.

- Det norske seriesystemet ble endret i fjor for å øke nivået på PostNord-ligaen, det som utgjør nivå 3 etter Eliteserien og OBOS-ligaen. Talent-kåringen er en viktig anerkjennelse både til spilleren og utviklingsarbeidet i klubbene, sier Kari Lindevik i Divisjonsforeningen.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger