Hopp over navigering og søk

Skreddersydde kommunikasjons- og logistikkløsninger for store bedrifter og organisasjoner

Dine utfordringer og behov er unike. Med våre spesialtilpassede kommunikasjons- og logistikkløsninger får du hjelp med akkurat det du trenger – verken mer eller mindre.

Filtrer resultatene

Navn (stigende)

  Hva vi kan hjelpe deg som stor bedrift eller organisasjon med

  Netthandel

  Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i forbrukernes kjøpsopplevelser på nettet. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Vi vet hvordan du skal møte dagens nettforbrukere på deres premisser.

  Supply Chain og logistikk

  Vi forenkler logistikken for deg slik at du kan fokusere på det som er viktig. Enten du skal sende små pakker eller containerlaster, enten de skal til naboen eller rundt jorden, kan vi hjelpe deg.

  Tredjepartslogistikk

  Har bedriften en rask veksttakt med økte lagervolumer? Har dere behov for større lagerarealer og for å effektivisere hele logistikkjeden? Vi tilbyr heldekkende logistikkløsninger for bedrifter i forskjellige bransjer.

  Reklame og analyse

  En grundig analyse av markedet er svært viktig for å lykkes på ditt område. Våre reklame- og analysetjenester hjelper deg med å nå frem til riktig mottaker i riktig kanal og på riktig tidspunkt.

  Pakker og brev

  Våre pakke- og brevtjenester gir deg som privatperson eller næringsdrivende en rekke forskjellige forsendelsesmåter.

  Forretningskommunikasjon

  Ingen enkeltstående kommunikasjonskanal er den eneste riktige for alle budskap og alle mennesker i alle situasjoner. Vi hjelper deg med å analysere bedriftens kundedata og kommunisere med hver enkelt kunde på best mulig måte.

  Posttjenester

  Det er mye tid å spare på å la noen andre ta seg av bedriftens posthåndtering. Vi hjelper dere med å frakte og rasjonalisere internposten, slik at dere får mer tid til kjernevirksomheten.

  Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for bedriften din?

  Fyll inn opplysningene dine, så kontakter vi deg.

  Til skjemaet

  De vanligste verktøyene og tjenestene for store bedrifter og organisasjoner

  PostNord Groupage

  Vi samler dine pakker og paller til én levering som vi henter hos deg og transporterer til mottakerens dør. Leveringen kan spores hele veien.

  MyPack Collect

  Med MyPack Collect kan du sende pakker for levering til utleveringssteder i hele Norden. Vi henter hos deg og leverer til utleveringsstedet.

  MyPack Home

  Med MyPack Home kan du sende pakker som hentes hos deg og leveres direkte til kundens fortauskant.

  MyPack Home Small

  Send pakker på opptil 2 kg med lav verdi som leveres til mottakerens postkasse eller dørmatte.

  BoxMail

  Trenger du hjelp med distribusjon av daglig kontorpost, uten at du vil ha en egen frankeringsmaskin? Vi kan sette opp en løsning for postrom-tjenester for din bedrift, hvor vi tar oss av frankeringen.

  PostNord Pallet

  Vi henter paller på opptil 1000 kg hos deg og leverer til mottakende bedrifter og privatpersoner i hele Europa.

  Logistikk for verdensledere

  Würths forretningsidé er så mye mer enn å selge produkter. Med smart logistikk og service vil de forenkle hverdagen for kundene. Og det har gjort dem verdensledende. Slik fungerer logistikkopplegget i Norden.

  Les caset

  Ny virkelighet i en digitalisert verden

  Vi har utarbeidet en serie med white papers som beskriver den nye virkeligheten som bedrifter møter i den digitaliserte verdenen.

  Se alle white papers

  Netthandel i Norden

  Vi gjennomfører flere netthandelsundersøkelser hvert år. Last ned rapportene og få innsikt i trender og forbrukernes preferanser i alle nordiske land.

  Les de nyeste funnene

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

  Få nyhetsbrev fra oss