Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
SPONSORAT

PostNord sponser Tour of Scandinavia

Tour of Scandinavia er det eneste sykkelrittet som ble arrangert i Norden på kvinnenes World Tour i 2023. I løpet av fem dager syklet de etapper rundt i Skandinavia, og majoriteten av dem var i Norge.

– Vi er veldig glade for at vi fikk være med på denne reisen, og ikke minst stolt av at de beste norske kvinnelige rytterne syklet med PostNord-logen på trøyen. Det er jobbet aktivt for å skape et meget godt, grønt og bærekraftig arrangement, sier Maria Korban, kommunikasjon og markedsdirektør i PostNord Norge. 

I Tour of Scandinavia stiller de beste kvinnelige syklistene i verden til start. Løpet har i de siste årene skapt stor interesse globalt, og over 16 millioner mennesker så sendingene totalt i 2022.

– PostNord er godt kjent på veiene, så det var utrolig stas å se verdens beste kvinnelige syklister i aksjon i Norge, og videre følge dem videre til Danmark, sier Korban. 

På sponsorsiden også i Danmark 

Sykkelsporten har alltid hatt en høy status i Danmark. Senest tidligere i sommer så vi danske Jonas Vingegaard stikke av med sammenlagtserien i verdens største sykkelritt, Tour de France.

– PostNord i Danmark har i mange år vært hovedsponsor for dansk sykkelsport, der vi blant annet har et av Nordens største sykkelløp, PostNord Danmark Rundt. Derfor er det naturlig at vi også støtter sykkelsporten på kvinnesiden, som de siste årene har hatt en meget spennende utvikling, sier kommunikasjonsdirektør, Stine Sander, i PostNord Danmark. 

Løpene foregikk mellom 23. og 27. august, og ble sendt live på Eurosport 1 og Eurosport Norge, og i tillegg til Discovery+. 

Dette var etappene: 
1. etappe – onsdag 23. august: Mysen – Halden 
2. etappe – torsdag 24. august: Vikersund – Norefjell 
3. etappe – fredag 25. august: Kongsberg – Larvik 
4. etappe – lørdag 26. august: Herning (TT) 
5. etappe – søndag 27. august: Middelfart – Haderslev

 

LToN 5.jpg