Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
TO PRISER: Både trener og klubb mottok 20.000,- NOK på lørdag da PostNord (Hugo Myrvold t.h) og Norsk Ligafotball (Kari Lindevik t.v) delte ut prisene. Foto: Kjell Heggelund

Gratulerer til Per Verner Rønning, årets trener i PostNord-ligaen!

Klubbledere og trenere i PostNord-ligaen har sendt inn sine nominasjoner, og treneren til Levanger FK, Per Verner Rønning stakk fortjent av med seieren.

​Prisen for årets trener deles ut av PostNord til den treneren som har utmerket seg mest i PostNord-ligaen. Trenerne nomineres av klubbledere og trenere i de to avdelingene.

Rønning har trent Levanger siden 2020, og den tidligere stopperkjempen har imponert stort – og særlig i år. Levanger har ikke tapt en eneste kamp, og har holdt pottetett bakover. Tre runder før slutt ble også Levanger klare for opprykk, noe som betyr OBOS-spill i 2024 på Rønning og hans lag.

Kari Lindevik, daglig leder i Norsk Ligafotball var til stede på Tobb Arena i Levanger lørdag for å dele ut prisen.

— Det er svært gledelig at PostNord også setter fokus trenere i 2.divisjon, hvor dem også har tilegnet dem en pris. PostNord-ligaen er en viktig utviklingsarena med svært engasjerte og kompetente trenere, som også fortjener heder for arbeidet de gjør for å fremme læring og utvikling, sier Lindevik.

Tilbakemeldingene fra de andre trenerne i årets PostNord-liga på nomineringen av Per Verner Rønning har vært svært positive.

— Per Verner har hatt fokus på lagbygging, han har bygd et kollektiv som er ekstremt lojale mot sin trener. Han har klart å selge inn sitt budskap. De har blitt en profesjonell gjeng som alltid jager kvalitet og ønsker å bli bedre hver bidige dag. Vi ønsker Per Verner lykke til i Obos 2024. Dette er noen av tilbakemeldingene vi har fått på Levanger-treneren, avslutter Lindevik.

PostNords distriktssjef, Hugo Myrvold i Trondheim var også til stede på prisutdelingen og syntes rammen og utdelingen var en fin sammenkomst og gest.

— Levanger har hatt en fantastisk sesong – så denne prisen har Per Verner fortjent. Også syntes jeg det er gøy at vi som en så stor aktør er ute i distrikts-Norge og bidrar til å løfte talentene vi har – både på trener og spillersiden i PostNord-ligaen, forteller Myrvold. 


Foto: Kjell Heggelund

Fra Myhre til Rønning

I 2022 delte PostNord prisen «årets trener» ut for første gang. I fjor gikk prisen til tidligere proffmålvakt og Moss-trener, Thomas Myhre. Kriteriene for å vinne prisen er de samme i år, som i fjor.

Kriteriene for trenerprisen:

  • Sørge for sportslig fremgang for klubben
  • En god rollemodell og forbilde for spillere og supportere
  • Fokus på spillerutvikling; utvikle lag og enkeltspillere

PostNords kommunikasjon- og markedsdirektør, Maria Korban er klar på at ambisjonen for sponsoratet har også vært å bidra til initiativ for utvikling sammen med Divisjonsforeningen og NFF. Vi er en stolt sponsor av PostNord-ligaen, hvor fotballen treffer godt for mange av våre medarbeidere, foruten den lokale tilhørighet og tilstedeværelse i landet. Vi gratulerer Per Verner og Levanger FK.

Kort info om Per Verner: Per Verner er på sitt fjerde år som trener for Levanger FK. Levanger FK under Per Verner og hans team er det eneste laget i PostNord-ligaen som i skrivende stund er ubeseiret i årets sesong. Når det gjenstod tre runder i årets sesong så hadde Levanger allerede rykket opp til OBOS-ligaen.