Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2019-05-22 12:40

Ny unggutt fra PostNord-ligaen får sjansen på landslaget

Flere spillere fra klubber i PostNord-ligaen er denne uken tatt ut til landslagsoppdrag for våre ungdomslandslag.

En av de som nå får sjansen til å vise seg frem med flagget på brystet er Kjelsås høyreback Sturla Ottosen. Etter en svært god vårsesong har 17-åringen nå blitt belønnet med plass i Pål Arne «Paco» Johansen sin G18-landslagstropp som skal møte Portugal, Japan og USA i turneringen Lisbon International i Portugal.

Tok vare på sjansene sine

Ottosen kom tilbake til Kjelsås etter å ha spilt juniorfotball i Lyn og tok vare på sjansene han fikk i vinterens treningskamper.

Trener Eivind Kampen valgte å gi unggutten tillit også når alvoret startet og som takk for tilliten har Ottosen tatt store steg og satt preg på et Kjelsås-lag som leder avdeling 2 etter seks spilte runder i PostNord-ligaen.

Fjorårets Kjelsås-høyreback Tega George, fikk etter flere gode sesonger på «Oslos tak» sjansen i OBOS-ligaen med Aalesund og med gode prestasjoner i landslagstrøya vil Ottosen trolig også være aktuell for klubber på høyere nivå.

Flere spillere skal representere Norge

I samme G18-landslags tropp finner vi Odds stotalent Bjørn Mæland. Forsvarsspilleren fikk sin debut for A-laget i vinter, etter å ha vært god for Odd 2 gjennom hele 2018-sesongen.

I år har han fortsatt utviklingen sin både i PostNord-ligaen og på trening med klubbens A-lag og får dermed fortsatt tillit også med flagget på brystet.

Også i G19-landslagstroppen finner vi spillere som til daglig tilhører PostNord-ligaen. Robert Williams har tidligere representert landet som både G17 og G18-landslagspiller og viser nå at fast spilletid i Stjørdals/Blink er minst like attraktivt som utfordrer i RBK.

Hurtige Williams har vært en av flere som har imponert for et Stjørdals/Blink som topper tabellen i avdeling 1.

Også Groruds midtbanetalent Elias Kristoffersen Hagen er på nytt tatt ut til spill for G19-landslaget og skal kjempe om plass i troppen som skal til U19-EM i Armenia i sommer.

PostNord gratulerer alle «våre» talenter med landslagsuttakene og ønsker alle fire spillere lykke til med sine samlinger.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger