Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Frakt og transport for bedrifter

Ønsker bedriften din sikker og rask frakt av varer og gods? PostNord har løsningen, enten det gjelder mindre pakkeleveranser, komplekse logistikkløsninger eller budtjenester.

Sende pakker

Når mottaker er privatperson (B2C)

I PostNord har vi tre ulike alternativer for selvstendig næringsdrivende og bedrifter som ønsker å sende mindre pakker til privatpersoner:

MyPack Collect

Pakken plukkes opp på ønsket hentested og fraktes til et valgt utleveringssted nær mottakeren. MyPack Collect inkluderer leveranse i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og du kan spore pakken hele veien. Mottakeren blir varslet når pakken har ankommet valgt utleveringssted, og når pakken er på vei, dersom mottaker ønsker dette. Les mer om MyPack Collect.

MyPack Home Small

MyPack Home Small er en innenlands pakketjeneste for deg som ønsker å sende pakker med lav verdi på inntil 2 kg. Pakken leveres til mottakerens postkasse eller dørmatte, og mottakeren vil bli varslet når pakken er levert. Pakken kan spores hele veien. Les mer om Mypack Home Small.

MyPack Home

Pakken plukkes opp på ønsket hentested, og fraktes helt hjem til mottakeren. MyPack Home inkluderer leveranse i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og du kan spore pakken hele veien. Mottakeren blir varslet når pakken har ankommet valgt leveringsadresse. Les mer om Mypack Home.

Når mottaker er bedrift (B2B)

Når du som selvstendig næringsdrivende eller bedrift ønsker å sende mindre pakker til andre bedrifter, er PostNord Parcel tjenesten for deg.

PostNord Parcel

PostNord Parcel er tjenesten for deg som trygt og enkelt ønsker å sende pakker fra dør til dør - bedrift til bedrift - i hele Europa. Alle sendinger spores, slik at du kan følge pakken hele veien. Les mer om PostNord Parcel.

Sende gods

For bedrifter som trenger bistand til å frakte alt fra én pall til store partiforsendelser har PostNord totalt tre ulike alternativer. Hvilket alternativ du skal gå for avhenger i all hovedsak av størrelsen på forsendelsen og hvor raskt den ønskes levert.

PostNord Pallet

En tjeneste for deg som ønsker å frakte én eller flere paller på inntil 1000 kg per pall til en destinasjon innenlands eller i Europa. Vi henter pallene hos deg og transporterer dem til ønsket leveransested. Du kan selvsagt spore forsendelsen hele veien. Les mer om PostNord Pallet.

PostNord Groupage

Ønsker du å samle alle paller og pakker i én forsendelse? Da er dør-til-dør-tjenesten PostNord Groupage løsningen for deg. Vi leverer i hele Norden, og du kan spore forsendelsen hele veien. Les mer om PostNord Groupage.

PostNord Partloads

For deg som skal sende større typer gods med vekt over 2500 kg er PostNord Partloads skreddersydd for deg. Enten det gjelder enkeltsendinger eller mer komplekse transporter, delpartier eller hellaster, finner vi den beste løsningen for ditt behov. Les mer om PostNord Partloads.

Bestill et bud

Haster det å få en leveranse fra A til B? Da er våre budtjenester midt i blinken, enten du skal levere pakker i nærområdet eller om du skal foreta en større leveranse fra bedrift til bedrift.

PostNord Bud

Når du har behov for rask og smidig frakt av varer i ditt nærområde, er løsningen PostNord Bud. Vi henter hos din bedrift og leverer direkte til mottakeren. Tjenesten kan bestilles både på nett og ved å ringe oss, og du kan alltid spore leveransen.

Økonomi: Bestillinger før kl.10 leveres samme dag før kl. 16.*
Standard: Vi henter og leverer innen 3 timer fra bestillingen er klar til henting.*
Express: Vi henter og leverer innen 2 timer fra bestillingen er klar til henting.*
VIP: Vi henter og leverer innen 1 time fra bestillingen er klar til henting.*

* Oppgitte tider er beregnet for levering lokalt i hver by.

Les mer om PostNord Bud her.

Tips og råd

Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i kundenes kjøpsopplevelse. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Her finner du innsikt og veiledning for å sikre gode kundeopplevelser og økte inntekter.

Se våre tips og råd

Ønsker du å vite mer om fraktløsningene våre, eller kanskje bare komme i gang med det samme?

Gjennom vår selvbetjente fraktavtale kan du komme i gang med å sende dine varer umiddelbart. Denne løsningen er den rimeligste og beste for deg som er en liten eller mellomstor bedrift som ønsker å sende pakker, paller eller stykkgods. Ønsker du å høre mer om våre løsninger eller trenger en mer sammensatt løsning? Fyll ut kontaktskjemaet vårt, så kommer vi snarlig tilbake til deg.

Få fraktavtale nå

Kom i kontakt med oss