Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2018-09-26 18:38

Vel fremme med Norges viktigste transport!

Over hele Norge har PostNord-sjåfører blitt ønsket velkommen av takknemlige lokallag som forbereder seg til TV-aksjonen søndag 21. oktober.

Klare for TV-aksjonen 21. oktober. Fra venstre, Christina Johnsen (inntektsleder), Shamaila Marita Lein (markeds- og næringslivskoordinator), Joakim Gunnerud (sjåfør, PostNord), Andreas Underland Mjelva (teamleder) og Ellen Marie Kasin (ansvarlig for samarbeidet med TV-aksjonen i PostNord).

For femte gang er vi i PostNord logistikkpartner for TV-aksjonen, og i år har vi også rykket opp som en av hovedsamarbeidspartnerne. Den første delen av jobben er nå gjort: Store mengder bøsser, t-skjorter, plakater og annet aksjonsmateriell er nå på plass hos lokallag over hele Norge.

– Dugnadsånden i Norge er stor, og dette er kanskje den flotteste dugnaden gjennom hele året. Derfor velger vi å kalle transportene vi nå ruller ut for TV-aksjonen for Norges viktigste transport. Alle de store leveransene er nå ute, og resten vil handle om supplering der de trenger mer, sier Ellen Kasin, som er ansvarlig for samarbeidet med TV-aksjonen i PostNord.

MANGE HYGGELIGE HILSENER

I år går aksjonen til Kirkens Bymisjon som jobber for flere møteplasser for de som faller utenfor samfunnet. Gode møter er det også blitt mellom våre sjåfører og lokallagene som har tatt i mot dem.

”I dag kom denne kjekke sjåføren med ein heil palle med materiell til TV-aksjonen i Møre og Romsdal. T A K K for at PostNord er med på TV-aksjonen sitt lag!”, skriver lokallaget på Nordvestlandet sin Favebook-side, og får støtte av lokallaget i Trondheim som publiserte et hyggelig bilde av vår sjåfør Kevin med følgende hilsen:

”PostNord – takk for at dere er med på den store dugnaden ved å gi oss rask og kostnadsfri levering”.

tv-aksjonen-352x352_960x960_90.jpg

 STOLT AV SAMARBEIDET

– Kirkens Bymisjon favner vidt, og de favner alle. De møter mennesker som mennesker, ikke som rusmisbruker, hjemløs, innvandrer, arbeidsløs, ensom eller en annen bås som havner litt utenfor det trygge A4-livet. Jeg er stolt av at PostNord bidrar til å forhåpentligvis skape enda noen flere møter som endrer liv, sier Ellen Kasin som i starten av september fikk en rundtur innom flere av Bymisjonens prosjekter i Oslo.

Der møtte hun både ansatte og frivillige ved de ulike tilbudene. Møtene gjorde sterkt inntrykk, og nå har hun også en oppfordring til alle som kunne tenke seg å bidra i sine lokalmiljø:

-Bli bøssebærer! Få med kolleger og ta en søndagstur som virkelig gjør en forskjell!

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger