Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Velkommen til PostNord

Velkommen som nyansatt i PostNord! Vi er glade for at du valgte nettopp PostNord som ditt nye arbeidssted, og gleder oss til å ha deg med på laget.

Vårt formål er å gjøre hverdagen enklere, og vi trenger akkurat deg til å utvikle og forbedre oss sammen slik at vi kan vinne pakkemarkedet ved å være favorittransportøren i Norden.

På denne siden kan du bli enda litt bedre kjent med PostNord, vår strategiske retning og prioriteringer i årene fremover. Du kan også lese mer om vår kultur og hvordan arbeidshverdagen i PostNord er.

Vi håper du vil trives!

Video

ABC-kultur

 

I PostNord har vi en ABC-kultur (Accountable, Brave, Committed), og denne vil du bli godt kjent med etter hvert.

ABC kultur beskriver hvordan vi skal opptre for å kunne gjøre en god jobb og skape trivsel på arbeidsplassene våre. En felles kultur med tydelig selvledelse er en forutsetning for at vi skal lykkes med vår visjon om å gjøre hverdagen enklere og mer bærekraftig for alle som bor og arbeider i Norden.

Hver måned kårer vi ABC-helter i organisasjonen vår. Dette er ansatte som har gjort noe spesielt som gjenspeiler kulturen vår, eller som på en eller annen måte har påvirket den positivt. Ved å fremheve ABC-helter gir vi andre ansatte gode eksempler på hvordan vi kan leve ut ABC-kulturen vår i arbeidshverdagen.

Les mer om fadderprogrammet her
Les vår Q&A for nyansatte her
Les mer om oss her

Veien videre for PostNord – vår strategi

PostNord har en lang og stolt historie. Vi fyller snart 100 år i Norge, og i Sverige har vi eksistert i snart 400 år. Gjennom denne lange reisen har vi hatt mange strategiske skifter for å tilpasse oss markedet og verden rundt oss.

Nå står vi på nytt overfor spennende strategiske prioriteringer. Med en verden i rask endring, kunder som krever mer av oss, økende kostnader og hardere konkurranse, står vi overfor mange utfordringer - men også spennende endringer i tiden fremfor oss. PostNord har en tydelig visjon og strategi for å lykkes.

Video

Ansattfordeler

Som ansatt har du tilgang på rabatter, tilbud og aktiviteter som kun er tilgjengelig for deg som jobber i PostNord.

PostNord jobber for å ha sunne og engasjerte medarbeidere og har derfor gjennom PostNord Plus skapt et rom for tilbud, aktiviteter og fellesskap for alle ansatte.  

På vår norske landingsside ligger unike tilbud og aktiviteter for deg som er ansatt i PostNord Norge. Her kan du blant annet finne gode rabatter på treningsmedlemskap, leie av firmahytter, og aktiviteter som skjer fremover.

Du får også tilgang til aktiviteter og rabatter som gjelder for alle ansatte i PostNord, på tvers av landene. Du får tilgang til blant annet aktivitetskalender tilbud og rabatter for fritidsaktiviteter og ferie, bestillingsløsning for overnatting på hotell og hytter, online trening, konkurranser, matoppskrifter og mye mer.

Vi håper du vil ta utbytte av tilbudene som finnes i PostNord Plus - for en enda bedre arbeidshverdag!

Send pakke med PostNord

Med PostNord kan privatpersoner enkelt, trygt og rimelig sende pakker i hele Norge. Vi har pakkeautomater og utleveringssteder i hele landet, og med vår egen app får mn vite hvor pakken din er til enhver tid. Her kan du lese mer om alle våre tjenester som retter seg mot forbrukere. PS! Som ansatt har du mulighet til å sende pakke gratis.

 

Bli kjent med tjenestene våre til forbrukere her
Bli kjent med tjenestene våre til forbrukere her

Våre tjenester for bedriftskunder

Vi har løsninger innen transport og kommunikasjon som passer for små og store bedrifter. Vi leverer også integrasjonsløsninger som gjør handleopplevelsene bedre og tilbyr bedriftsrådgivning. Mange av de største nettbutikkene i Norge og Norden er kunde av PostNord, og det er vi stolte av.

 

Les mer om våre tjenester til bedriftskunder
Les mer om våre tjenester til bedriftskunder