Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2019-08-16 12:30

Pakker for TV-aksjonen for 6. året på rad

På Fossheim A/S i Oslo pakkes det TV-aksjonsmateriell så svetten renner. 

PostNord er stolte bidragsytere for TV-aksjonen, og for at utkjøringen skal gå knirkefritt er PostNord helt avhengig av Fossheim A/S. Her pakkes det manuelt og tilrettelegges for at distribusjonen ut til fylker og kommuner skal gå sin vante gang og komme frem i tide.

Kommunikasjon- og markedsdirektør i PostNord Ole A. Hagen skryter av arbeidet Fossheim A/S legger ned i forkant av TV-aksjonen.

— På lik linje med oss har Fossheim A/S seks års erfaring med TV-aksjonen nå. Vi har et godt og etablert samarbeid som vi er stolte av. Gjengen på Fossheim fortjener skryt for jobben de legger ned, hvor tidsfristene alltid overholdes. De gjør en fantastisk og ikke minst en viktig jobb, sier Hagen.

— TV-aksjonen er en stor begivenhet

Fossheim A/S er en arbeidsmarkedsbedrift på Hasle for mennesker med behov for tilrettelagt arbeid, som ble stiftet i 1967.
Andrè Ryen som jobber på Fossheim er en trofast medhjelper når det skal pakkes materiell for TV-aksjonen.

— Det er gøy å være med å hjelpe til. TV-aksjonen er en stor og viktig begivenhet, som det er kult å være en del av, forteller Ryen.

— Hva er det dere pakker?

— Vi pakker TV-aksjonsmateriell. Blant annet plakater, ballonger, T skjorter og brosjyrer, i tillegg til en rekke andre ting.

Peter Stensrud og Jan Robert Berntsen er også med Andrè om at TV-aksjonen er stor begivenhet.

— Vi liker TV-aksjonen, det er vi enige om alle sammen, sier Stensrud.
Kommunikasjonsansvarlig på Fossheim, Christina Skadberg mener TV-aksjonen er en fin begivenhet, og at de ansatte på Fossheim er en svært engasjert gruppe når det gjelder årets viktigste dugnad.

— Dette er 6. året vi er med, så vi vet hva vi skal forberede oss på. Det er en oppgave våre arbeidstakere gleder seg til. Det er et stort oppdrag, sier kommunikasjonsansvarlig på Fossheim Christina Skadberg. Materiell skal ut til alle landets kommuner og fylker.