Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2019-02-11 14:19

Ny Postkort-app tilgjengelig

Ny applikasjon for Postkortet Norge er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Postkortet Norge ny app

 

Vi jobber fortløpende med å videreutvikle Postkortet, og nå er det på tide med en større oppdatering. Dette innebærer at vi har lansert en helt ny Postkort-app.

Den nye applikasjonen har et mer moderne og brukervennlig grensesnitt og forbedret mulighet for bilderedigering. Oppdateringen vil i tillegg muliggjøre at ytterligere funksjonalitetet kan lanseres framover.

Den nåværende applikasjonen vil fungere frem til 31. mars 2019, men det kreves at du har lastet ned den nye applikasjonen for å kunne ta i bruk Postkortet etter det.

I den nye applikasjonen har vi valgt å forandre rabattsystemet: Tidligere var det forhåndskjøp, men nå får man rabatten direkte ved betaling om man sender 5 postkort eller flere i samme bestilling. Postkort som du allerede har forhåndskjøpt kan du overføre til den nye applikasjonen ved å oppgi din e-post i profilen.

Ettersom det er en helt ny applikasjon vil historikk og adressebok fra nåværende applikasjon ikke overføres til den nye applikasjonen. Vi håper dette ikke skaper problemer.

Last ned nye appen i App Store og Google Play

Vil du vite mer om Postkort-appen?

Les mer om Postkortet Norge her

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger